Inschrijven

Indien u uw kind al tijdens de zwangerschap aanmeldt, vernemen wij graag zo spoedig mogelijk uw voorkeur voor de definitieve plaatsingsdatum. Mocht u door omstandig-heden geen gebruik meer willen maken van de opvang, geeft u dat dan zo spoedig mogelijk door. Zodra er plaatsingsmogelijkheden zijn nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle informatie die betrekking heeft op de dienstverlening van onze kinderopvang, en vernemen wij graag van u een beschrijving van uw kind, de gezinssamenstelling, et cetera.

Tweede en volgende kinderen uit een geplaatst gezin krijgen voorrang op nieuwe plaatsen. Het is wel van belang dat u zich tijdig aanmeldt.

U ontvangt binnen twee weken na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier een schriftelijke bevestiging. Uiterlijk twee maanden voor de gewenste plaatsingsdatum wordt er contact met u opgenomen over plaatsingsmogelijkheden. Zijn er geen plaatsingsmogelijkheden, dan kan uw kind op de wachtlijst worden gezet. Dit zal slechts in uitzonderlijke gevallen aan de orde zijn.

Kennismakingsgesprek

Heeft u liever eerst een kennismakingsgesprek, dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom om, eventueel samen met uw kind, Kinderopvang Blij een bezoek te brengen. Om een afspraak te maken, klik dan hier >